Miten mprec toimii?
Mprec on matkapuhelinnauhuri, joka kulkee aina mukanasi ja nauhoitteesi pysyvät tallessa sähköpostissasi. Palvelun käyttö on helppoa. Soita mprec Pro:n numeroon ja kaikki puhelimeesi kuuluva tallentuu sähköpostiisi mp3-muodossa.

Millä puhelimilla mprec:iä voi käyttää?
Palvelut toimivat millä tahansa gsm-puhelimella. Rajattomat nauhoitukset onnistuvat jopa muinaisella Nokian 1610:lla! Puhelimen muistin koolla ei ole äänitettäessä enää mitään merkitystä, koska palvelu nauhoittaa soittosi, muuttaa sen mp3-tiedostoksi ja lähettää sen sähköpostiisi. Voit tämän jälkeen kuunnella äänitteen tietokoneesi mediasoittimella, esimerkiksi Windows Media Playerilla tai iTunesilla.

Mistä tiedän, että nauhoitus on päällä?
Puhelun alussa kuulet merkkiäänen. Nauhoitus jatkuu niin kauan kuin puhelinlinja on auki. Kun puhelin suljetaan, lähtee palvelimeltamme nauhoite käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiin.

Voinko ilmoittaa palveluun minkä tahansa sähköpostin?
Kyllä. Huomio, että joissain flash-teknologiaan tukeutuvissa webmail-palveluissa äänitteet saattavat kuulua tuplanopeudella, jollei käytössäsi ole viimeisintä versio flash-ohjelmistosta. Saat nauhoitteet kuulumaan normaalisti tallentamalla ne koneellesi ja toistamalla ne mediasoittimellasi.

Minulla on salainen numero, voinko käyttää mprec:iä?
Ikävä kyllä järjestelmämme perustuu siihen, että käyttäjien puhelinnumerot tunnistetaan automaattisesti, jotta tiedämme mihin sähköpostiin äänitteet pitää lähettää. Palvelu ei siis toimi salaisista numeroista

Millainen äänenlaatu palvelussa on?
Pyrimme siihen, että äänenlaatu on täsmälleen yhtä hyvä kuin normaaleissa puheluissa. Äänitysjärjestelmämme käsittelee ääntä maksimaalisen laadun saavuttamiseksi.
Palvelun tallentamat mp3-tiedostot ovat pienikokoisia, alle 10 Mt/tunti. Nauhoitteet eivät siis täytä sähköpostiasi.
Äänenlaatu on niin hyvä, että mprec on käytössä muun muassa Yleisradiossa ja Bassoradiossa


 

     
 

Voinko nauhoittaa myös puhelinkeskustelujani?
Kyllä. Tämä onnistuu pitämällä kahta linjaa auki. Toisella linjalla on keskustelukumppanisi, toisella mprec-matkapuhelinnauhuri. Konferenssipuhelussa mprec äänittää puhelinkeskustelun ja lähettää sen käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiin. Esimerkiksi toimittajat käyttävät palveluitamme puhelinhaastatteluidensa nauhoittamiseen.

Onko puhelimissa hyvä mikrofoni?
Puhelinvalmistajat ovat sijoittaneet valtavasti rahaa ja aikaa puhelimien äänen laadun ja mikrofonien kehittämiseen. Ääni mm. limitoidaan, jolloin kovat äänet eivät särje ja äänisignaali myös kompressoidaan, jotta hiljaisetkin äänet kuuluvat. Puhelimet korostavat puhetaajuusia, jotka ovat samoja äänenkorkeuksia, joita myös korvamme parhaiten kuulevat. Puhelin on siis usein jopa parempi ja varmatoimisempi nauhuri kuin vaikkapa sanelukone.

Nauhoitteeni kuuluu liian hiljaa tietokoneeni kaiuttimista. Miksi?
Jos äänityksen kohde on kaukana puhelimen mikrofonista tai tallennettava ääni on hiljaista, äänentasoa on hyvä vahvistaa esimerkiksi tietokoneeseen liitettävillä ulkoisilla kaiuttimilla tai kuulokkeilla. Palvelumme tuottamien nauhoitteiden äänenlaatu on niin hyvä, että se kestää vahvistamisen.

Mitä laki sanoo nauhoittamisesta?
Voit nauhoittaa mitä tahansa omaan käyttöösi. Mikäli haluat julkaista nauhoitteet, tarvitset äänitteellä esiintyvien luvat. Suosittelemme avoimuutta, kun käytät palveluamme.

Paljonko mprec:in käyttö maksaa?
mprec Pro -palvelussa maksat ainoastaan 26 € kuukausittaisen liittymämaksun. Puhelut ovat normaalihintaisia ja ne riippuvat operaattoristasi ja liittymäsi tyypistä. Kun haluat yrityksellesi useamman mprecPro -liittymän, niin ole yhteydessä myyntiimme osoittessa mprec@mprec.com

Miksi etua saan, jos vaihdan perinteisen nauhurini mprec:iin?
Suurin etu erillislaitteisiin verrattuna on se, että mprec on aina mukana. Tiedostot myös siirtyvät suoraan sähköpostiin, joten äänitysten varastointi on automaattista. Tiedostot voidaan myös julkaista internetissä ilman muokkaamista tai lähettää sähköpostilla eteenpäin.

Tutustu tuotteisiimme

 

 

© 2008 Memorandum International - Pat. Pend.          Käyttöehdot